echtpaar

Contact

De Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer vindt het belangrijk dat u alle informatie over uw pensioen goed begrijpt. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij SPF Beheer. SPF Beheer verzorgt de uitvoering van de pensioenregeling en beheert het vermogen van de Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer.

> Heeft u een vraag of wilt u advies? Kijk dan hier.
> Heeft u een klacht? Kijk dan hier.

Bezoekadres SPF Beheer
Arthur van Schendelstraat 850 
3511 ML Utrecht

Plan uw route via Google maps of via 9292. Houd er rekening mee dat routes tijdens de bouw van het Stationsgebied kunnen wijzigen.

Wij gaan verbouwen. Vanaf maandag 25 juni 2018 kunt u daar last van ondervinden. We zijn gewoon open. Onze excuses voor het ongemak.


Parkeerplaatsen met oplaadpunt voor elektrische auto
SPF Beheer beschikt over twee bezoekersparkeerplaatsen met een laadstation voor een elektrische auto. Als gast kunt u gebruik maken van het oplaadpunt. Geef dit dan voorafgaand aan uw bezoek aan ons door aub. 

Postadres SPF Beheer
Postbus 2030
3500 GA Utrecht 

Telefoonnummer: (030) 232 93 99
E-mailadres: spov@spfbeheer.nl
Mailt u ons vanaf een e-mailadres van de internetprovider Ziggo/UPC, @home of Quicknet? Dan worden onze antwoordmails helaas niet altijd goed bij u afgeleverd. Wij adviseren u een alternatief e-mailadres (zoals bijvoorbeeld uw Gmail) te gebruiken of om ons te bellen. 

Fax: (030) 232 91 12
www.spfbeheer.nl

SPOV en social media
    

  Vraag het Jaquelina

 Vraag het Jaquelina