brievenbussen

Vraag en advies

Voor vragen en opmerkingen over uw pensioenregeling en voor algemene informatie over het pensioenfonds kunt u contact opnemen met SPF Beheer.
> Telefoonnummer: (030) 232 93 99
> E-mailadres: spov@spfbeheer.nl
> Fax: (030) 232 93 49

Graag met vermelding van: 
-       uw naam,
-       uw referentienummer
-       uw telefoonnummer


Inloopspreekuur

Als u uw vraag of opmerking liever persoonlijk aan een van onze medewerkers voorlegt, bent u op werkdagen tussen 10.00 uur en 16.00 uur van harte welkom bij SPF Beheer. Wij nemen dan samen met u uw dossier door en kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt ook een pensioenberekening aanvragen. De keuzemogelijkheden bespreekt u met onze medewerker, de berekening sturen wij u later toe.

Bezoekadres SPF Beheer

Arthur van Schendelstraat 850
3511 ML Utrecht

Plan uw route via google maps of via 9292. Houd er rekening mee dat routes tijdens de bouw van het Stationsgebied kunnen wijzigen.

Parkeerplaatsen met oplaadpunt voor elektrische auto

SPF Beheer beschikt over twee bezoekersparkeerplaatsen met een laadstation voor een elektrische auto. Als gast kunt u gebruik maken van het oplaadpunt. Geef dit dan voorafgaand aan uw bezoek aan ons door aub. 

Persoonlijk advies over uw pensioen

Voor een persoonlijk advies over uw pensioen (bijvoorbeeld hoe u eventuele pensioentekorten kunt opvullen) kunt u contact opnemen met de sector Verzekeringen van SPF Beheer.

> Telefoonnummer: (030) 232 93 40
> E-mailadres: verzekeringen@spfbeheer.nl
> Fax: (030) 232 93 48

Heeft u een klacht? Kijk dan hier

.

 Vraag het Jaquelina