Enter Title

Minimaliseren

MijnSPOV en de pensioenplanner


Wij streven ernaar de communicatie met u zoveel mogelijk digitaal te doen. Zo kunt u vrijwel altijd en overal over uw pensioengegevens beschikken en kunt u zelf doorrekenen wat bepaalde pensioenkeuzes voor u betekenen.

Op MijnSPOV vindt u alles over uw pensioen:

> overzicht over uw SPOV pensioen en AOW.
> inzicht in uw opgebouwde pensioen.
> toegang tot de pensioenplanner zodat u zelf de keuze mogelijkheden om uw pensioen (tussentijds) aan te passen kunt doorrekenen.


Hoe gebruikt u de pensioenplanner? 

Bekijk hier het filmpje. 


Stappenplan pensioenplanner

Om het maken van pensioenberekeningen nog makkelijker voor u te maken hebben we een handig stappenplan voor u opgesteld. Aan de hand van zeven stappen nemen we u mee door de pensioenplanner. Zo kunt u zelf geheel vrijblijvend berekenen wat de gevolgen van bepaalde keuzes zijn.  Download hier het stappenplan. 

Ook voor het wijzigingen van uw e-mailadres of het vinden van de antwoorden op veel gestelde vragen gaat u naar MijnSPOV. En als u aangeeft digitaal geïnformeerd te willen worden houden wij u in het vervolg per e-mail op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen.


MijnSPOV is uw ‘eigen pensioen omgeving’. Toegang tot MijnSPOV heeft u via 
deze link of via de button rechtsboven op de homepage. U heeft geen aparte gebruikersnaam en wachtwoord meer nodig. Met uw DigiD krijgt u direct toegang tot MijnSPOV met uw persoonlijke pensioeninformatie én de pensioenplanner. Zo kunt u nu al zien hoeveel pensioen u straks gaat ontvangen.


Nog geen DigiD? Vraag het aan via 
https://digid.nl

 

 Vraag het Jaquelina