Enter Title

Minimaliseren

Wat als het mee- of tegenzit: een vooruitblik

Wat is straks de waarde van uw pensioen? 
Als het over pensioen gaat, wilt u vooral één ding weten: waar kom ik straks op uit? Waar u straks precies op uitkomt en wat de waarde daarvan is, kunnen we u niet precies vertellen. Maar we kunnen u er wel iets meer gevoel bij geven. Waar u op uitkomt hangt van een aantal factoren af waaronder de opbrengst van de beleggingen en de renteontwikkeling. Daarom toont mijnpensioenoverzicht.nl een ‘vooruitblik’ voor uw pensioen, zie plaatje. U kunt zo een betere inschatting maken van wat u ongeveer kunt verwachten als het gaat zoals verwacht of als het economisch mee- of tegenzit.


Wat ziet u op uw pensioenoverzicht? 
Let op: op uw pensioenoverzicht van SPOV en in MijnSPOV ziet u alleen uw opgebouwde pensioen bij SPOV. De bedragen zijn bruto per jaar afgestemd op 68-jarige leeftijd en zijn niet gecorrigeerd voor inflatie. 
Wij proberen uw pensioen mee te laten groeien met de prijsstijgingen zodat uw koopkracht op peil blijft. Dat kunnen en mogen we alleen als we er financieel goed genoeg voor staan. Hier leest u meer over indexeren.

Bekijk hieronder het filmpje van mijnpensioenoverzicht.nl


 

 Vraag het Jaquelina